diumenge, 25 de novembre del 2007

TITELLA AMB UNA CAPSA DE FORMATGETS


Col·loqueu la capsa de formatgets sobre una cartolina, resseguiu el cercle i retalleu-lo. Aquesta serà la cara, que un cop pintada enganxareu a la capsa. Amb celo, enganxem un llistó de fusta a la part de darrera de la capsa (servirà per moure la titella). El cabell el fem amb llana, cobrint bé la part de darrera de la capsa. Si voleu, també podeu fer un vestit, que pot ser de paper pinotxo o de roba.
NOTES: per retallar la silueta, els nens de fins a 6 anys es defensaran millor amb punxons que amb tisores. Sí que les faran servir, en canvi, per tallar la llana. No fa falta tallar els cabells d’un en un; anireu més ràpid si enrotlleu vàries voltes de llana sobre un cartró i després les talleu totes d’un cop. Per enganxar-les, primer unteu cola blanca sobre el cartró de formatgets, i seguidament poden anar col·locant cabells sobre la part encolada.
MATERIAL: capsa de formatgets, cartolina, tisores, punxons –si han de retallar nens petits–, colors o Plastidecors, cola blanca, celo, llistons de fusta de 25 o 30 cm, llana de colors, paper pinotxo o roba –per al vestit–.